Seneste nyt Menighedsrådene

Biskoppen holder foredrag

Biskop Elof Westergaard kommer til Stadil og holder foredrag over emnet “Kristendommens store ord” – set i den aktuelle debat om gudstjeneste og liturgiske forandringer.
Det foregår den 5. marts kl. 19.30 i Stadil Forsamlingshus, Skelmosevej 33, 6980 Tim. Tilmelding til CUT@km.dk senest den 1. marts.

Billedresultat for elof westergaard

Næste filmaften i konfirmandstuen er tirsdag den 19. februar kl. 19.30. Her viser vi Wolfgang Beckers “Good bye Lenin”, som er en prisvindende film om menneskelige relationer i en turbulent tid præget af Berlinmurens fald og Tysklands genforening.
Filmens hovedperson er den dybt overbeviste kommunist Christiane, der bliver ramt af et slagtilfælde og falder i koma, kort før hendes elskede DDR bryder sammen. Da hun vågner igen, forsøger hendes søn at skåne hende for virkeligheden, og han skaber derfor en illusion om, at DDR stadig består.

Billedresultat for good bye lenin

Kirkehøjskole – tilmelding senest 19. januar

Du kan stadig nå at tilmelde dig til en spændende dag i Tim kirke og Tim Hallen.

Årets kirkehøjskole finder sted i Tim den 26. januar 2019, Vi starter med gudstjeneste i Tim kirke kl. 9.00.
Derefter foregår resten af dagen i Tim Hallen, hvor  leder af Center for Kirkeforskning og tidligere lektor i praktisk teologi Hans Raun Iversen og professor ved DPU og Århus Universitet Ove Korsgaard taler under overskriften “Danmark i 1000 år – Danmark om 1000 år”. Dagen rundes af kl. 14.00 med kaffe.
2019 er 800-året for Dannebrog som danskernes kendemærke. Hvad var det, der begyndte med os i Valdemarstiden? Hvad var det for et folk, nation og samfund, vi blev til? Hvad skal det blive til med folk og kristendom?
Kirkehøjskolen er et samarbejde mellem provstiets nordvestligste sogne.
Tilmelding senest 19. januar ved indbetaling af 125,- pr. person mærket “Kirkehøjskole” til enten bankkonto 7670 1461214 eller Mobile pay 78774.

Der er filmaften tirsdag den 22. januar kl. 19.30 i præstegårdens konfirmandstue, Høbrovej 3, 6980 Tim. Vi skal sammen skal se filmen “Bogtyven”, der er baseret på Markus Zusaks bestseller af samme navn.
Da Liesel Meminger er en lille pige, sendes hun væk for at bo hos en plejefamilie under 2. Verdenskrig i Tyskland. Samtidig får hun en ny ven i den jødiske dreng Max. For de 2 venner bliver bøgernes ubegrænsede fantasiverden snart deres eneste flugt fra de tragiske begivenheder, der sker rundt om dem.

Billedresultat for bogtyven

Kom til filmaften i konfirmandstuen, Høbrovej 3, Tim den 27. september kl. 19.30, hvor vi sammen skal se den tyske film “De andres liv”. Filmen er et billede af livet bag jerntæppet i Østberlin i 1984, hvor vi følger Stasi-kaptajn Gerd Wiesler på en overvågningsopgave, der langt fra går som forventet.
Filmen er i genren thriller og er vurderet tilladt for børn over 11 år.

Foredrag i konfirmandstuen

Der indbydes til foredragsaften den 19. september kl. 19.30, hvor Kurt V. Andersen kommer og taler over “Religionens plads i det moderne Danmark”.
Kurt V. Andersen er murer, cand. mag., tidligere højskoleforstander, friskoleleder og frimenighedspræst.
Der er fri entré, og alle er velkomne i konfirmandstuen, Høbrovej 3, Tim.

Billedresultat for kurt v andersen