Seneste nyt Menighedsrådene

Kom til filmaften i konfirmandstuen, Høbrovej 3, Tim den 27. september kl. 19.30, hvor vi sammen skal se den tyske film “De andres liv”. Filmen er et billede af livet bag jerntæppet i Østberlin i 1984, hvor vi følger Stasi-kaptajn Gerd Wiesler på en overvågningsopgave, der langt fra går som forventet.
Filmen er i genren thriller og er vurderet tilladt for børn over 11 år.

Foredrag i konfirmandstuen

Der indbydes til foredragsaften den 19. september kl. 19.30, hvor Kurt V. Andersen kommer og taler over “Religionens plads i det moderne Danmark”.
Kurt V. Andersen er murer, cand. mag., tidligere højskoleforstander, friskoleleder og frimenighedspræst.
Der er fri entré, og alle er velkomne i konfirmandstuen, Høbrovej 3, Tim.

Billedresultat for kurt v andersen

Orienterings- og opstillingsmøder

Menighedsrådsvalg 2018 i Tim, Stadil og Vedersø sogne

I forbindelse med valg til fælles menighedsråd i Tim, Stadil og Vedersø sogne afholdes der orienterings- og opstillingsmøder i hvert af de tre sogne. Alle møder afholdes 11/9 kl 19.00. I Tim afholdes mødet i konfirmandstuen, i Stadil i Stadil forsamlingshus og i Vedersø i Kulturcentret. På møderne vil menighedsrådene orientere om arbejdet, og der vil blive opstillet en liste til valg til det nye menighedsråd. Kom og få indflydelse på din folkekirke.

Menighedsrådene i Tim, Stadil og Vedersø

Kommer kirkebladet ud til alle?

Da der det sidste halve år har været store udfordringer med at få omdelt kirkebladet, vil vi meget gerne høre fra husstande, der ikke har modtaget det nye kirkeblad indenfor den sidste uges tid. Alle husstande burde få bladet, uanset om man modtager reklamer eller ej.
Henvendelse ved udeblivelse af bladet kan ske til Tim kirkes graverkontor på 51 64 07 61 eller TimGraverkontor@mail.dk
Vi takker for hjælpen!

Babysalmesang i Tim kirke

Nu starter der igen babysalmesang op i Tim kirke, hvor alle er velkomne. Vi mødes onsdag formiddag med start den 11. april.
Ved spørgsmål eller ønske om deltagelse kontaktes Chr, Ulrich Terp på tlf. 97 33 36 58 / CUT@km.dk eller Inge-Dorthe Kaasgaard på tlf. 97 33 33 09 / IDK@km.dk

2 filmaftener i konfirmandstuen

Der afholdes filmaftener den 30. januar & 13. februar kl. 19 i konfirmandstuen, Høbrovej 3 i Tim.
Denne gang viser vi en dobbelt-film i vores lille kirkekino. Det drejer sig om Marcel Pagnol´s film: “Kilden i Provence” og “Manon og kilden”.
Det er to film, som på en måde hænger sammen og bygger på en udvikling af et fælles tema. Derfor ser vi filmene i kort interval indenfor to uger, så vi kan få sammenhængen med.

Billedresultat for kilden i provenceBilledresultat for manon og kilden
Hvis der er nogen, der kun kan være med den ene aften, så gør det ikke noget. Man kan også se den ene film som et selvstændigt kunstværk.
Hvad handler det om? Det handler stolthed, grådighed og kærlighed. Det handler om, at sandheden altid kommer for en dag og straffen rammer fra en helt uventet kant. Og i tilgift til drama og intrige er filmene Pagnols kærlighedserklæring til sin provencalske hjemstavn.