Kategoriarkiv: Tim Gymnastik- og Idrætsforening

Cirkeltræning

Tak for i aften til alle jer fantastiske mænd og kvinder der var friske på udfordringen med cirkeltræning i Tim. Vi ses også fremover onsdag kl 20-20.45 i Tim hallens multisal. Der er fri cirkeltræning for alle medlemmer af Tim fitness, ellers er prisen 30 kr. pr. gang, som betales via MobilPay. Der er plads til alle, bare man er fyldt 16 år.
Vi ses på onsdag
Mvh Ulla

Fitness Tryday

En dejlig formiddag med Fitness Tryday – mon ikke det tåler en gentagelse inden længe. Her er nogle billeder fra arrangementet. Der blev også spillet kryds og bolle stafet for fuld udblæsning som opvarmning til en svedig cirkeltræning. Ja vores halbestyrer hed for en stund Lille Ib, og der var sjov og spas for alle aldre – det var fedt. Tak for indsatsen til jer alle.