Kategoriarkiv: Nyhed

Lukning for aktiviteter i hallen

Vi har på baggrund af aftenens pressemøde valgt at lukke Hallen fra og med den 12.3. og foreløbig frem til den 29.3. Det er beklageligt men nødvendigt, da vi alle har et ansvar i at passe på hinanden.
Vi holder jer selvfølgelig løbende orienteret.
Dem der er berørte af vores lukning, vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Mange hilsner
Tim Hallens Bestyrelse &
Jens Snogdal

Fælles generalforsamling den 19. marts 2020 kl. 18.00 i Tim Hallen

Der indkaldes hermed til fælles generalforsamling for Tim GIF, Tim Borgerforening, Tim Badminton- og Tennisklub og Tim Hallen.

Den fælles generalforsamling afholdes torsdag den 19. marts 2020 kl. 18.00 i Tim Hallen – se indkaldelsen her Indkaldelse til fælles generalforsamling 2020 Læs resten

Fitness Tryday

En dejlig formiddag med Fitness Tryday – mon ikke det tåler en gentagelse inden længe. Her er nogle billeder fra arrangementet. Der blev også spillet kryds og bolle stafet for fuld udblæsning som opvarmning til en svedig cirkeltræning. Ja vores halbestyrer hed for en stund Lille Ib, og der var sjov og spas for alle aldre – det var fedt. Tak for indsatsen til jer alle.

GUD det sker i kirken

Lørdag den 18. januar 2020 indbyder Torsted, Hover og Ølstrups menighedsråd til kirkehøjskole.
Dagen starter med andagt i Ølstrup kirke og derefter fortsætter vi i Kernen, Vanting Sø Vej 2, Ølstrup, 6950 Ringkøbing.
Der holdes gudstjenester som aldrig før i Danmark. Ikke kun om søndagen, men også mange af ugens andre dage. Dét blomstrende gudstjenesteliv trænger vi til at tale sammen om. Så det gør vi denne dag i Ølstrup. Med udgangspunkt i den rapport om gudstjenesten, som er kommet i sommer, vil valgmenighedspræst Margrethe Koch lægge op til debat.
Er nogle gudstjenester »vigtigere« end andre? Hvorfor holder vi spaghetti-gudstjenester? Skal man have altergang hver søndag? Hvad synes vi om brug af skærme i gudstjenesten? Hvordan kan man føle sig velkommen i kirken – og er det vigtigt, eller kan det blive for hyggeligt? Fylder prædikenen for meget – eller for lidt? Hvordan har den fælles salmesang det hos os? Hvad skal ændres, og hvad skal bevares? Og ved vi egentlig, hvad der er regler for?
Margrethe Koch er valgmenighedspræst i Holstebro og har været medlem af den arbejdsgruppe, som biskopperne nedsatte i 2016 til at forberede en bred debat om folkekirkens gudstjeneste. Arbejdsgruppen afsluttede sit arbejde med gudstjenesterapporten, som blev sendt ud til menighedsrådene i forsommeren 2019.

Billedresultat for margrethe dahlerup koch
Dagen program:
09:30  Morgenandagt i Ølstrup kirke v. Margrethe Koch.
10:00  Fortælling om Nolde altertavlen.
10:20  Formiddagskaffe i Kernen (Hallen i Ølstrup).
10:45  Oplæg ved Margrethe Koch.
12.15  Frokost.
13:00  Samtalesalon over dagens emne.
14:00  Opsamling – Kaffe og afslutning.

Pris & tilmelding: senest 10. januar ved betaling af 100 kr. pr person. Mærket »Kirkehøjskole« – til bankkonto 7650 2504111 eller MobilePay 41557
Kirkehøjskolen er et samarbejde mellem Ringkøbing Provstis nordvestligste sogne.