Kategoriarkiv: Nyhed

Dåbsjubilæum i Tim kirke med efterfølgende sammenkomst i konfirmandstuen

Så er det ved at være tid til at holde dåbsjubilæum igen. Det er for alle jer børn, der er blevet døbt i Tim, Stadil og Vedersø kirker for 5 år siden. Det vil sige, at det er for alle jer, der er blevet døbt i 2013. Spørg far og mor om jeres dåbsattest og se, om I er med på holdet i år! I må også godt komme med, hvis det lige knap nok er 5 år siden. Det tager vi ikke så nøje. I må også godt tage en bror eller søster med, – og så selvfølgelig far og mor – eller den ene af dem. Vi begynder i kirken. Her fortæller jeg jer lidt om, hvad der skete, dengang I blev døbt. Jeg viser jer  kirken og fortæller jer lidt om den – for det er jo jeres kirke. Efter kirken tager vi sammen hen i præstegårdens konfirmandstue på Høbrovej 3 i Tim, hvor vi hygger os og får lidt saft, frugt og kage. Vil I godt tilmelde jer på cut@km.dk, ca én uge før, så jeg ved, hvor meget saft jeg skal lave, the og  kaffe til far og mor – og hvor mange kager jeg skal bage.

Ulrich

Tim GIF søger frivillige til fodboldstævne i Tim Hallen.

Tim GIF vil i samarbejde med DGI Vestjylland gerne afholde et årligt stævne i indendørsfodbold i Tim Hallen. Den anden weekend i december er ”fri” for andre lokale fodboldstævner, hvorfor vi afholder det første stævne i weekenden fra den 7.-9. december 2018.

Johnny Larsen og Freddy Petersen vil, i samarbejde med DGI Vestjylland, forestå planlægningen af selve stævnet.

Vi skal dog bruge lokale frivillige kræfter for at kunne afholde stævnet, hvorfor vi allerede nu gerne vil høre fra dig, hvis du har tid og lyst til at være med til at hjælpe med selve gennemførelsen af stævner.

Vi håber, at der er mange, som har lyst til at hjælpe med afviklingen af stævnet, og vi søger frivillige til følgende opgaver:

• Lokale dommere til at dømme kampe i de mindre årgange (der kommer ”sorte” dommere på de større årgange), hvor vi satser på, at der er to dommere i hallen af gangen, og som skiftes til at dømme 3-4 kampe. Dommerne skal forvente 3-4 timers arbejde.
• Dommerbord med tidtagning, scoretavle og annoncering af kommende kampe m.v. – gerne 3-4 times arbejde. Der er to personer i dommerbordet hele tiden.
• Kåring og fordeling af spurtpræmier (i koordinering med dommerbordet) – gerne 3-4 times arbejde, og der er to personer i dommerbordet hele tiden.
• Praktisk hjælp med bl.a. modtagelse og orientering af gæstende hold – gerne 3-4 times arbejde, og der er to personer i dommerbordet hele tiden.

Hvis der er nogen, som har mulighed for at være frivillig mere end én dag, skal I være meget velkomne, MEN som udgangspunkt er al hjælp meget velkommen!

Vi håber, at I vil give os en hurtig tilbagemelding, hvis I har mulighed for at give en hånd med😊

Bedste hilsner

Johnny Larsen (mobil 2149 6682 ) og Freddy Petersen (mobil 2337 1277)