Kategoriarkiv: Menighedsrådene

Menighedsrådsvalg i Tim, Stadil og Vedersø sogne

Menighedsrådet for Tim, Stadil og Vedersø sogne afholder fælles orienteringsmøde tirsdag den 18/8 kl. 19.00 i konfirmandstuen på Høbrovej 3, 6980 Tim.
Der vil bl.a. blive orienteret om menighedsrådets arbejde samt redegjort for regler omkring valg til menighedsråd.
Efterfølgende vil der den 15/9 kl. 19.00 blive afholdt valgforsamling i hvert af de 3 sogne på følgende adresser:
Tim: Konfirmandstuen, Høbrovej 3, Tim
Stadil: Forsamlingshuset, Skelmosevej 33, Stadil
Vedersø: Kulturcentret, Vesterhavsvej 49, Vedersø

Menighedsmøde og orienteringsmøde

I anledning af det forestående menighedsrådsvalg indbyder menighedsrådet til offentligt orienteringsmøde tirsdag den 12. maj kl. 19.30 i præstegårdens konfirmandstue.
Der orienteres om opstilling og valg til menighedsråd. Til efteråret skal vi have menighedsrådsvalg i Tim, Stadil og Vedersø sogne. For to år siden lagde vi de tre menighedsråd sammen til ét, og det er det, der nu skal vælges igen, for at vi kommer til at følge den almindelige rytme for menighedsrådsvalg hvert fjerde år. Der skal vælges tre medlemmer fra Stadil sogn og 3 medlemmer fra Vedersø sogn. I Tim sogn skal der vælges 4 medlemmer.
Orienteringsmødet afholdes sammen med det årlige menighedsmøde, hvor rådet redegør for sin virksomhed i det forløbne år og orienterer om den planlagte virksomhed i det kommende år.

Nyt fra kirkerne

Alle gudstjenester er aflyst i alle tre kirker til og med 2. påskedag. Konfirmandundervisningen er ligeledes aflyst i denne periode. Alle arrangementer, som er annonceret i kirkebladet, er aflyst ligeledes til og med 13. april.

Kirkelige handlinger udføres efter aftale med sognepræsten – under hensyntagen til de gældende sundhedsforeskrifter.

M. v. h.

Sognepræst
Christian Ulrich Terp

Årets konfirmationer udskydes

Det er i dag d. 18. 3. 2020 blevet meddelt fra Kirkeministeriet og biskopperne, at konfirmationerne udskydes til efter pinse.

Citat fra biskoppernes skrivelse:  “….  Alle konfirmationer udskydes til foreløbigt efter pinse, nye datoer fastsættes lokalt så hurtigt som muligt. Denne beslutning træffes nu for at give afklaring for både familier og ansatte.”

Det er meget beklageligt, men det må vi tage til efterretning under de givne forhold.

Nye datoer for konfirmationerne udmeldes snarest muligt.

M. v. h.

C U Terp

Genforeningsfest · Folkemøde i Ribe

Vi skal til genforeningsfest og folkemøde i Ribe Kristi himmelfartsdag d. 21. maj.
Der er ingen gudstjenester her hos os Kristi himmelfarts dag. Menighedsrådet har lejet en bus, så vi kan komme til festgudstjeneste i Ribe Domkirke i anledning af folkemødet om Genforeningen. Der er 54 pladser til rådighed i bussen. I kan tilmelde jer til: cut@km.dk. (helst på mail) eller 97333658 senest 8 marts, så vi kan nå at reservere pladser i Domkirken.

Vi tager afsted fra Tim Hallen kl. 08:00 og kører direkte til Ribe med en lille kaffepause undervejs. Vi ankommer til Ribe ca. kl. 10. Så er der fri om formiddagen til at se på byen. Klokken 11.30 mødes vi på Restaurant Backhaus (lige ved Domkirken), hvor vi skal spise til middag. Klokken 13 er vi med til den officielle åbning af folkemødet på domkirkepladsen, og derefter går vi til gudstjeneste i Domkirken kl. 15:00. Efter gudstjenesten kører vi hjem igen. Ankommer til Tim ca. 19:00.

Det koster 150,- kr. at være med. Beløbet bedes betalt ved tilmelding enten på mobilepay: 78774 eller til konto 7670 1461214 med angivelse af navn på deltagere og mærket: ”Ribe”.

Vi ses! Hilsen Menighedsrådet

Billedresultat for genforeningsfest ribe

Foredrag af Jon Høgh om digteren Jørgen Nielsen

Menighedsrådet indbyder til foredragsaften onsdag den 5. februar i konfirmandstuen, Høbrovej 3, 6980 Tim.
Jon Høgh kommer og holder foredraget “Jørgen Nielsen – En grim ælling, der aldrig blev en svane”.
Digteren Jørgen Nielsen levede i årene 1902-45. Hans produktion omfatter syv romaner, tre novellesamlinger, en essaysamling og et hørespil. I foredraget fokuseres bl.a. på digterens selvbiografiske motiver i tre romaner, ”Det onde Land”, 1930, ”Dybet”, 1940 og ”Et Hus splidagtigt med sig selv”, 1945. Dybet var mere end en romantitel, det var et begreb for digteren. Dette og hans teori om arv og miljø behandler foredraget også.

Billedresultat for jørgen nielsen