Kategoriarkiv: Menighedsrådene

Nyt fra kirkerne

Alle gudstjenester er aflyst i alle tre kirker til og med 2. påskedag. Konfirmandundervisningen er ligeledes aflyst i denne periode. Alle arrangementer, som er annonceret i kirkebladet, er aflyst ligeledes til og med 13. april.

Kirkelige handlinger udføres efter aftale med sognepræsten – under hensyntagen til de gældende sundhedsforeskrifter.

M. v. h.

Sognepræst
Christian Ulrich Terp

Årets konfirmationer udskydes

Det er i dag d. 18. 3. 2020 blevet meddelt fra Kirkeministeriet og biskopperne, at konfirmationerne udskydes til efter pinse.

Citat fra biskoppernes skrivelse:  “….  Alle konfirmationer udskydes til foreløbigt efter pinse, nye datoer fastsættes lokalt så hurtigt som muligt. Denne beslutning træffes nu for at give afklaring for både familier og ansatte.”

Det er meget beklageligt, men det må vi tage til efterretning under de givne forhold.

Nye datoer for konfirmationerne udmeldes snarest muligt.

M. v. h.

C U Terp

Genforeningsfest · Folkemøde i Ribe

Vi skal til genforeningsfest og folkemøde i Ribe Kristi himmelfartsdag d. 21. maj.
Der er ingen gudstjenester her hos os Kristi himmelfarts dag. Menighedsrådet har lejet en bus, så vi kan komme til festgudstjeneste i Ribe Domkirke i anledning af folkemødet om Genforeningen. Der er 54 pladser til rådighed i bussen. I kan tilmelde jer til: cut@km.dk. (helst på mail) eller 97333658 senest 8 marts, så vi kan nå at reservere pladser i Domkirken.

Vi tager afsted fra Tim Hallen kl. 08:00 og kører direkte til Ribe med en lille kaffepause undervejs. Vi ankommer til Ribe ca. kl. 10. Så er der fri om formiddagen til at se på byen. Klokken 11.30 mødes vi på Restaurant Backhaus (lige ved Domkirken), hvor vi skal spise til middag. Klokken 13 er vi med til den officielle åbning af folkemødet på domkirkepladsen, og derefter går vi til gudstjeneste i Domkirken kl. 15:00. Efter gudstjenesten kører vi hjem igen. Ankommer til Tim ca. 19:00.

Det koster 150,- kr. at være med. Beløbet bedes betalt ved tilmelding enten på mobilepay: 78774 eller til konto 7670 1461214 med angivelse af navn på deltagere og mærket: ”Ribe”.

Vi ses! Hilsen Menighedsrådet

Billedresultat for genforeningsfest ribe

Foredrag af Jon Høgh om digteren Jørgen Nielsen

Menighedsrådet indbyder til foredragsaften onsdag den 5. februar i konfirmandstuen, Høbrovej 3, 6980 Tim.
Jon Høgh kommer og holder foredraget “Jørgen Nielsen – En grim ælling, der aldrig blev en svane”.
Digteren Jørgen Nielsen levede i årene 1902-45. Hans produktion omfatter syv romaner, tre novellesamlinger, en essaysamling og et hørespil. I foredraget fokuseres bl.a. på digterens selvbiografiske motiver i tre romaner, ”Det onde Land”, 1930, ”Dybet”, 1940 og ”Et Hus splidagtigt med sig selv”, 1945. Dybet var mere end en romantitel, det var et begreb for digteren. Dette og hans teori om arv og miljø behandler foredraget også.

Billedresultat for jørgen nielsen

Tirsdag den 21. januar indbyder menighedsrådet til filmaften i konfirmandstuen, Høbrovej 3, 6980 Tim. Aftenens film er “Habemus Papam”, som handler om den ukendte kardinal Melville, der overraskende for ham selv og andre bliver valgt til pave. Men Vatikanets talsmand er tavs, og ingen siger: Habemus Papam, som tegn på, at en ny pave er valgt. Bag kulisserne er den nye pave udfordret på identiteten. Først beder man til Gud om at løse problemet. Da det ikke hjælper, må Vatikanet krybe til korset og tilkalde en psykoanalytiker. Men så stikker paven af ……. !

Billedresultat for habemus papam film

Onsdag den 11. december indbyder menighedsrådet til filmaften i konfirmandstuen, Høbrovej 3, 6980 Tim kl. 19.30. Vi skal se “Tigeren og sneen”, som er en romantisk komedie med Roberto Benigni som både instruktør og skuespiller.

Billedresultat for tigeren og sneen

Attilio er professor i poesi. Han er skilt, men skilsmissen har ikke frarøvet ham troen på den store, romantiske kærlighed. Tværtimod. Han er nemlig rasende forelsket i den smukke Vittoria, og da han hører, at hun er blevet alvorligt såret under et besøg i Irak, er der ingen vej tilbage. Attilio må til Bagdad for at redde hende.

Adventskoncert i Vedersø kirke

Tirsdag den 3. december indbyder menighedsrådet til adventskoncert i Vedersø kirke ved Operasanger Michael Kristensen (tenor) og organist Olav Rex Christensen.
Der er fri entre, og efter koncerten er der sammenkomst i Vedersø Kulturcenter, Vesterhavsvej 49 A, 6990 Ulfborg med kaffebord til 50 kr. pr. person.

Billedresultat for michael kristensen

Advent i Præstegården

Den 28. november kl. 19.30 laver vi et arrangement, hvor vi hygger os med nogle medbragte prøver på julekager, som vi hver især tager med. Jeg vil prøve at bage en julekringle. (kom og smag om I tør) Og så kan vi måske lave dekorationer, flette hjerter og stjerner og synge m.m. Der er selvfølgelig kaffe og the. Måske er der også gløgg og æbleskiver, – hvis der er stemning for det – hvem ved? Tilmelding på cut@km.dk senest d. 21. november.
Hilsen Ulrich

Billedresultat for adventshygge