Seneste nyt

Sundhedsuge 2019

NTim 0-100 dannede i dag rammerne om afslutningen på Sundhedsugen 2019. Med en gåtur i Tim Mose krydret med styrketræning, historiefortælling, sanseoplevelse og kaffe og kage – og så endda i dejligt solskinsvejr – siger vi tusind tak til alle der kom fra nær og fjern. Tak til Arne Jørgensen for historien om mosen, til Tim Hallen for kaffen og til lokale kagebagere for lækre kager, som blev indtaget på Tim Hallens flotte tagterrasse – en dejlig afslutning på en aktiv uge.

Læs resten

Søndagsaktiviteter

Ringkøbing-Skjern Kommune arrangerer sammen med Frivillig Vest, Ringkøbing-Skjern Museum, DGI og Sundhedscenter Vest året igennem søndagsaktiviteter.
I år afsluttes Sundhedsugen med søndagsaktivitet i Tim under temaet “Naturen som energikilde”.
Mødetid: 28. april 2019 kl. 13:00
Mødested: Ved Tim Hallens hovedindgang
Turledere: Tina Skannerup og Ulla Kirkegård
Kontaktperson: Ulla Kirkegård, Sundhedscenter Vest, tlf.: 29636407
Praktiske oplysninger: Vi skal gå en tur i Tims skønne natur. Turen er ikke for gangbesværede. Som afslutning på turen, er der mulighed for at nyde gratis kaffe og kage samt den flotte udsigt fra Tim Hallens tagterrasse.

Vi glæder os til at se jer
Tina og Ulla
Billedresultat for god påske

Delebil – fælles kørsel – udflugt i bus. Mulighederne er mange og du har chancen for at prøve det nu

OBS: Halv pris på leje af bil (benzin eller el) og ni-personers bus i projektperioden. Udlejningen administreres af ByensBil i Højmark.

“Elektrisk Vestrum”

Onsdag d. 27. marts blev de 8 biler i “Elektrisk Vestrum” præsenteret foran Tim Hallen. 70 personer deltog i dette arrangement, hvor de blev præsenteret for de nye biler og hvordan man kan leje dem via byensbil.dk

Se mere under “Delebiler” på VestRums hjemmeside: www.vestrum.dk