Seneste nyt

VestRum Generalforsamling

Under styregruppen arbejdes der i forskellige udvalg, så som sport, bosætning, stigruppe og event 2020. Vi har brug for din hjælp til at styrke fællesskabet i VestRum og profiler den nordlige del af kommunen. Er du interesseret så kontakt Tim’s repræsentant i styregruppen Palle Pedersen, tlf. 20804700

Vintersysler

Der er strikke/hækle hygge – eller måske I klipper/klistrer? Lad os gøre det i hinandens selskab på Tim Plejehjem onsdage i ulige uger. Det starter her på onsdag den 23. oktober kl. 19-21 og alle er velkomne 😊 ✂️

Med venlig hilsen
Bodil Knudsen

Har du en landejendom til udlejning?

Hvis ja – så har du muligheden for at få det annonceret via kommunens hjemmeside www.flytmodvest.dk. Kontakt bosætningskonsulent Dorthe Frydendahl

Kære borger- og sogneforeninger,

Vi har modtaget forespørgsler fra et par familier, der gerne vil flytte til Ringkøbing-Skjern Kommune og leje en mindre ejendom på landet, hvor de kan have en hest, et par geder o.l.

Så vi efterlyser mindre landejendomme til udlejning, vi kan lægge på https://www.flytmodvest.dk/hvordan-vil-du-bo/boliger-til-leje

Vores tanke er at udvide den side og lave en ”Landejendomme” afsnit – hvis der vel og mærket er landejendomme til udlejning…?

Vil I sprede budskabet i jeres respektive netværk, at man kan kontakte mig, hvis man ønsker at stå som udlejer af ejendomme på landet?

Bemærk at hvis man som udlejer ønsker at få sine kontaktoplysninger på https://www.flytmodvest.dk/hvordan-vil-du-bo/boliger-til-leje kan man til enhver tid blive fjernet igen, hvis man ønsker det.

Vi ved at 7 ud af 10 danskere drømmer om at bo på landet. Af de der drømmer, er der ikke ret mange der realisere deres drøm.

Det kunne være fedt, hvis vi kunne hjælpe dem, der drømmer om et liv på landet lidt på vej, ved at give dem muligheden for at afprøve deres drøm – ved midlertidigt at bo til leje.

På forhånd TAK for hjælpen!

Med venlig hilsen
Dorthe Frydendahl
Bosætningskoordinator

Ekstern Udvikling
Viden & Strategi

Mobil: 20 60 16 58
Mail: dorthe.frydendahl@rksk.dk

Ringkøbing-Skjern KommunE