Fodbold for alle

Børnefodbold 1

Fodbold for alle

Tim GIF fodbold er baseret på værdier som fællesskab, åbenhed, udvikling, respekt og sammen-hold, hvilket betyder at alle skal føle sig velkommen og mærke at de er en del af Tim GIF. Bolden er i centrum og træningen skal være baseret på udfordringer og oplevelser, der udvikler spillerne socialt såvel som fodboldmæssigt.

Klubånd ser vi som omdrejningspunkt for en velfungerende fodboldafdeling. Netop klubånd og fællesskab er med at til udvikle de sportslige ambitioner. Vi lægger vægt på, at ungdomsholdene bliver placeret i turneringen ud fra deres sportslige niveau, således at spillerne får mulighed for at opnå såvel succesoplevelser som sportslige udfordringer. Vi forventer, at der er åbenhed omkring de enkelte hold, og lægger vægt på, at såvel spillere, trænere, udvalg og forældre arbejder sammen om holdet. Der skal udvises respekt og god sportslig optræden såvel blandt spillere, trænere og forældre.

Det er vigtigt at påpege, at Tim GIF´s fodboldafdeling lægger vægt på, at der skal være plads til alle uanset sportslig formåen.

Tim GIF – fodbold giver mulighed for at såvel piger som drenge i alderen fra 3 år til og med seniorspillere kan spille fodbold hele året, og vi er ca. 175 medlemmer fordelt på ca. 14 tilmeldte hold pr. sæson.

Målet er, at der spilles på ‘størst mulige hold’. Derfor har vi et samarbejde med Hee Sogneforening under samarbejdet FC Tim-Hee, så det bliver muligt f.eks. at stille 11-mandshold, når tiden er inde til dette.

I Tim GIF – fodbold tilstræber vi at have kompetente trænere til alle vores hold. Samtidig har vi hjælpetrænere/holdledere tilknyttet de enkelte hold, hvor der er behov herfor. Vi lægger vægt på, at såvel etablerede som nye trænere deltager i kurser og dermed udvikler sig.

Vi er i fodboldudvalget altid åbne for nye tiltag, så har du fået en idé, må du endelig ikke tøve med at kontakte os.

Vi glæder os til at se dig på Tim stadion.

Fodboldafdelingen Tim GIF