Aflysning af arrangementer

Nu er det nye kirkeblad ved at være kommet rundt i alle postkasser, og til det hører der desværre også en række aflysninger.

Adventhygge i præstegården den 9. december er aflyst, og det samme er filmaftenerne den 17. februar og 17. marts. Ligeledes er alle annoncerede møder i studiekredsen, læsekredsen og strikkecaféen aflyst.

Som det er beskrevet i kirkebladet, er juleaftensgudstjenesten for alle 3 kirker slået sammen og rykket ud til idrætshallen på Vedersø Idrætsefterskole kl. 15.00.

Se www.tsv-kirker.dk for løbende opdatering.

AFLYST – Juledemonstration.

Tirsdag, den 17. november 2020 kl. 19.00 på Hover-Torsted Friskole, Torstedvej 44, Torsted, 6980 Tim.

Vi får besøg af Malene Bondesgård fra Krog Blomster i Spjald. Hun kommer og viser julens trend indenfor dekorationer mm.

Pris: Kr. 100,00 for medlemmer. Kr. 150,00 for ikke-medlemmer.

Prisen er incl. kaffe og kage.

Tilmelding til Vibeke Eybye tlf. 20323714 (gerne SMS) senest d.15. november 2020.

Alle er velkomne – Vi ses!

Arrangør: Haveselskabet Tim-Torsted kreds.

Aflysning af kommende arrangementer

Alle kommende arrangementer i gældende kirkeblad aflyses. Det drejer sig om filmaften den 26. november, foredrag den 19. november samt studiekreds og strikkecafe.
Gudstjenester gennemføres som planlagt, men der er kommet et par ændringer i planen i gældende kirkeblad. Den 29. november er gudstjenesten kl. 10.30 i Tim og ikke i Stadil som tidligere annonceret. Ligeledes er gudstjenesten den 6. december kl. 9.00 flyttet til Stadil i stedet for Tim.
Se www.tsv-kirker.dk for løbende opdatering.

OPDATERING GYMNASTIK…

Mor-far-barn-holdet starter op igen på tirsdag til normal tid.
Forældrene på holdet er “nødvendige voksne” og derfor må holdet fortsætte.

Vi afventer svar fra DGI vedr. evt. zoneopdelt træning af Kvindeholdet, derfor må vi desværre også aflyse træningen i næste uge.

Husk at der skal bæres maske af alle over 12 til og fra træning.

Husk at ankomst/afhentning så vidt muligt foregår udendørs – og hvis I skulle vælge at trække indendørs, så må der max være 10 i samme lokale.

Derudover beder vi alle om at have tilmeldt sig holdene i kommende uge. Deadline for tilmelding er derfor 8/11. Tilmelding foregår via www.tim-sogn.dk under gymnastik.
Hvis der opstår problemer ved tilmelding, henvend jer venligst til Helle Bøndergaard, 40745343.

Mvh Gymnastikudvalget

Den næste film, som biografen i konfirmandstuen slår dørene op til, vises den 29. oktober kl. 19.30. Adressen er Høbrovej 3 i Tim, og filmen, vi skal se, hedder “Green Book”.
Viggo Mortensen spiller Tony Lipp, der er dørmand på en natklub i New York. Da han bliver sagt op, hyrer jazzpianisten Don Shirly ham som chauffør og livvagt på en turne. Hvid mand som chauffør og tjener for en sort mand – i sydstaterne. Eksplosiv cocktail!
Hvorfor er kritikerne sure på 'Green Book'? Her er de primære  angrebspunkter / Feature