Skydning til “løbende vildt”

Skydning til “løbende vildt”

Tag  din jagtkammerat med på hjortebanen lørdag den 28. september, og kom og bliv klar til den kommende jagt sæson. Vi tænder grillen og smider en pølse på, hvilke kan købes  sammen med en øl/vand til rimelige priser. Skydningen er gratis for medlemmer af Tim Jagtforening, men koster dog lidt for ikke medlemmer, men som selvfølgelig også er velkomne. Vi skyder på forskellige afstande og  hastigheder så alle kan være med og alle kan lære noget.

Har du en landejendom til udlejning?

Hvis ja – så har du muligheden for at få det annonceret via kommunens hjemmeside www.flytmodvest.dk. Kontakt bosætningskonsulent Dorthe Frydendahl

Kære borger- og sogneforeninger,

Vi har modtaget forespørgsler fra et par familier, der gerne vil flytte til Ringkøbing-Skjern Kommune og leje en mindre ejendom på landet, hvor de kan have en hest, et par geder o.l.

Så vi efterlyser mindre landejendomme til udlejning, vi kan lægge på https://www.flytmodvest.dk/hvordan-vil-du-bo/boliger-til-leje

Vores tanke er at udvide den side og lave en ”Landejendomme” afsnit – hvis der vel og mærket er landejendomme til udlejning…?

Vil I sprede budskabet i jeres respektive netværk, at man kan kontakte mig, hvis man ønsker at stå som udlejer af ejendomme på landet?

Bemærk at hvis man som udlejer ønsker at få sine kontaktoplysninger på https://www.flytmodvest.dk/hvordan-vil-du-bo/boliger-til-leje kan man til enhver tid blive fjernet igen, hvis man ønsker det.

Vi ved at 7 ud af 10 danskere drømmer om at bo på landet. Af de der drømmer, er der ikke ret mange der realisere deres drøm.

Det kunne være fedt, hvis vi kunne hjælpe dem, der drømmer om et liv på landet lidt på vej, ved at give dem muligheden for at afprøve deres drøm – ved midlertidigt at bo til leje.

På forhånd TAK for hjælpen!

Med venlig hilsen
Dorthe Frydendahl
Bosætningskoordinator

Ekstern Udvikling
Viden & Strategi

Mobil: 20 60 16 58
Mail: dorthe.frydendahl@rksk.dk

Ringkøbing-Skjern KommunE

 

5-års dåbsjubilæum 2. november kl. 14.00 i Tim kirke og Tim Præstegård

Kære alle jer på ca. 5 år!
I indbydes til dåbsjubilæum, – alle I som er døbt i Tim, Stadil eller Vedersø for ca 5. år siden; altså i 2013-14 eller deromkring. I skal have enten far eller mor med, eller begge to, og I må også gerne tage bedstefar og bedstemor og søskende med. Men jeg må vide, hvor mange I kommer. For vi slutter af med saft og kage i konfirmandstuen. Send besked til: cut@km.dk senest 29.10.
Ulrich

Billedresultat for døbefont

Foredrag om surbundsplanter – Ændring! Succes med rhododendron.

Mandag, den 23. september 2019 kl. 19.00 er der foredrag på

Hover-Torsted Friskole, Torstedvej 44, Torsted, 6980 Tim.

Foredragsholder Jesper Corfitzen har desværre meldt afbud.

Men vi har været så heldige at Claus Jørgensen fra Rhododendron-haven i Tørring vil komme og fortælle om: Succes med rhododendron.

Rhododendron-haven har både netbutik og planteskole, hvor der er mere end 600 forskellige rhododendron og azalea.

Claus har næsten 40 års erfaring med rhododendron. Han vil fortælle om etablering af bede, valg af sphagnum, voksesteder, egnede planter og gødninger. På medbragte planter vises forskellige beskæringsmåder. Der vil blive vist billeder og der er salg af rhododendron og specialgødning.

Læs resten