Onsdag den 11. december indbyder menighedsrådet til filmaften i konfirmandstuen, Høbrovej 3, 6980 Tim kl. 19.30. Vi skal se “Tigeren og sneen”, som er en romantisk komedie med Roberto Benigni som både instruktør og skuespiller.

Billedresultat for tigeren og sneen

Attilio er professor i poesi. Han er skilt, men skilsmissen har ikke frarøvet ham troen på den store, romantiske kærlighed. Tværtimod. Han er nemlig rasende forelsket i den smukke Vittoria, og da han hører, at hun er blevet alvorligt såret under et besøg i Irak, er der ingen vej tilbage. Attilio må til Bagdad for at redde hende.

Adventskoncert i Vedersø kirke

Tirsdag den 3. december indbyder menighedsrådet til adventskoncert i Vedersø kirke ved Operasanger Michael Kristensen (tenor) og organist Olav Rex Christensen.
Der er fri entre, og efter koncerten er der sammenkomst i Vedersø Kulturcenter, Vesterhavsvej 49 A, 6990 Ulfborg med kaffebord til 50 kr. pr. person.

Billedresultat for michael kristensen

Advent i Præstegården

Den 28. november kl. 19.30 laver vi et arrangement, hvor vi hygger os med nogle medbragte prøver på julekager, som vi hver især tager med. Jeg vil prøve at bage en julekringle. (kom og smag om I tør) Og så kan vi måske lave dekorationer, flette hjerter og stjerner og synge m.m. Der er selvfølgelig kaffe og the. Måske er der også gløgg og æbleskiver, – hvis der er stemning for det – hvem ved? Tilmelding på cut@km.dk senest d. 21. november.
Hilsen Ulrich

Billedresultat for adventshygge

Foredrag i konfirmandstuen

Den 20. november 2019 – kl. 19.30 holder Henrik Becker-Christensen, fhv. dansk generalkonsul i Flensborg foredrag i konfirmandstien. Titlen på foredraget er »Grænselandet og den nationale  selvbestemmelsesret – genforeningen i 1920«.
Til næste år kan vi fejre 100-året for genforeningen. Vi tager lidt forskud på de mange festligheder og arrangementer. Vi forbereder os ved at høre om baggrunden for folkeafstemningen om grænsedragningen og om dansk og tysk mindretal. Så er vi godt forberedt til at være med til næste års folkemøde i Ribe om genforeningen.

Billedresultat for Henrik Becker-Christensen